William Burg keihard terug met 'Mijn zomerliefde'

William Burg timmert al vele jaren aan de weg en zijn liedjes worden met grote regelmaat gedraaid op de radio. In de zomer van 2020 gooide William Burg samen met rapper Soes hoge ogen bij de nationale radio- en tv zenders met hun single 'Bamboleo'. Het zou voor de hand liggen om ook in 2021 de handen ineen te slaan, maar William laat met zijn nieuwe knaller 'Mijn zomerliefde' horen dat hij ook solo veel in zijn mars heeft. Overigens laat William weten dat het met Soes een leuk uitstapje was, maar zegt ook niet dat het nooit meer gebeurd. In ieder geval heeft deze plaat wel gezorgd dat zijn naam meerdere keren per dag op de radio genoemd werd.

Voor de clipopname moest even gewacht worden op mooi weer. Gelukkig stond de zon op maandag 18 mei jl. hoog aan de hemel zodat er mooie beelden geschoten konden worden. Een paar dikke auto’s, speedboten en een aantal beeldschone dames vormden het toneel bij Finley Het Witte Huis in Nieuw Loosdrecht.

William zit niet stil en houdt het gas erop. Wanneer medio augustus/september de beperkingen door Corona grotendeels verdwijnen kunnen er weer grotere openbare evenementen georganiseerd gaan worden. “Daar kijk ik zeker naar uit”.

Met de lancering van Bamboleo, de reeds geplande bedrijfsevenementen in het najaar, dinershows en wederom een nieuwe single in samenwerking met Smaragd Music, zijn er alleen maar leuke vooruitzichten voor William.

De single ‘Bamboleo’ is verkrijgbaar vanaf 29 mei. De clip zal ter promotie van de single te zien zijn bij de bekende clipzenders en op Youtube.

Hier is een nummer voor jou…

Bamboleo van William Burg

Impressie van de opnames voor de videoclip